Saltar a continguts

Escola Catalana de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya

Navegació

Menú principal

Notícies

05/11/2015
DARRER CURS TIRA’T DE CAP A L’ORIENTACIÓ D’AQUEST 2015

 A La Molina es van aplegar un grup rècord de 29 assistents per fer una nova edició del Curs d’iniciació a les curses

d’orientació.

La Molina 10/2015 Ampliar imatge

. En aquesta ocasió, amb 6 famílies apuntades, de manera que hi havien 15 adults i 14 nens i nenes entre 
2 i 10 anys. Per això i per primera vegada hi hagué dos tècnics, afegint-se en Lluís OIlora al Ferran Santoyo, per donar una millor atenció i poder optimitzar el programa, ampliant el nombre d’exercicis amb els més petits.  Així dissabte, amb els habituals vídeos i circuits del follet, i score i tècniques pels més grans, s’afegí minicircuits de micro, relleus memòria per equips, minirogaines, i orientació indoor dins l’alberg amb diferents circuits, molts d’aquests nous exercicis per a nens amb material sportident. D’aquesta manera s’aconseguí una doble línia metodològica, una per la gent adulta, i altres per als nens i els pares que els hi supervisaven.
 
Diumenge la tradicional cursa-circuit, per famílies,  amb tres llargades diferents: la curta nens, la llarga nens i la d’adults. En aquesta última un parell de famílies va participar amb els nens, i la van acabar. Els mil i un colors dels arbres a la tardor, el bon temps i l’habitual bon tracte de l’Alberg va conformar un bonic cap de setmana, on les úniques incidències van ser la picada d’una abella a dues de les intrèpides  joves orientadores.       
 
Ja tenim les dates pel 2016, on esperem es repeteixi l’ampla assistència d’aquest darrer curs. Serà el 7/8 de maig, 18/19 de juny, 10/11 de setembre i 22/23 d’octubre.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats